Professionele frituuroplossingen voor het beste resultaat

Het hart van uw onderneming moet kloppen

Of u een snackwagen runt of een fastfood gigant bent, alles aan uw bakwand moet kloppen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw onderneming. U weet als geen ander hoe u uw klanten de lekkerste friet en snacks kunt serveren. Daarom worden al onze bakwanden op maat gemaakt.

Elke ondernemer is uniek, net als zijn bakwand

Onze adviseurs zijn bekend met alle ins & outs als het gaat om frituur en gidsen u graag door het doolhof van specificaties en mogelijkheden. Samen met u, nemen wij uw capaciteitsvraag, workflow en specifieke wensen onder de loep. We kijken naar de personele bezetting en de belangrijkste pijlers zoals beschikbare ruimte, snelheid, gebruiksgemak, innovativiteit, energiebesparing en duurzaamheid. Zo bepalen we samen de ingrediënten voor ondernemen met maximaal rendement. Benieuwd naar alle indelingsmogelijkheden? Download  hier onze flyer (.pdf) om alle opties te bekijken »

Kenmerken

– U kiest de opstelling: rond of vierkant, klein of groot – Tal van combinatiemogelijkheden mogelijk – Hoogwaardige inbouwelementen – Elektronische sturingen – In vele kleuren verkrijgbaar – Geproduceerd in de Rubbens fabriek – Wij regelen het hele proces: van ontwerp tot productie en installatie

Creëer uw eigen opstelling

Zo komt uw maatwerk bakwand tot stand

Advies

Wij brengen uw wensen in kaart en adviseren over de mogelijke combinaties

Ontwerp

Uw wensen vertalen wij vervolgens in het ontwerp

Productie

In onze fabriek komt het ontwerp tot leven. Uw bakwand krijgt vorm

Installatie

Wij installeren uw bakwand in uw onderneming. Klaar om te frituren!

Service

Na installatie stopt onze service niet. Wij staan 24/7 klaar voor onderhoud en storingen.

Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw op maat gemaakte bakwand! 

Offerte aanvragen