Kookketels

Gas- en elektrische kookketels

Kook in een keer grote hoeveelheden

De Rubbens kookketels zijn ideaal voor het in één keer bereiden van grote hoeveelheden producten. De ronde ketels zijn dubbelwandig en leverbaar in maten variërend van 50 tot 200 liter. De ketels hebben een stevig, naadloos gevormd bovenblad met een uitneembare ketel. Door de dubbelwandige, overliggende deksel blijft het condenswater in de ketel en kan er geen vloeistof in de ketel doorsijpelen.

Download: brochure Rubbens kookketels (.pdf) 

Categorie: Kookketels

Kookkettels

De ketel heeft uitgebalanceerde dekselscharnieren, een brede ketelkraag met afloop en een ruime aftapkraan met veiligheidsklep. De ketels beschikken over een elektronische temperatuurregeling met een touchscreen besturing. De ketel kan tot de rand gevuld worden door middel van een keramische mengkraan. De elektrische schakelapparatuur is waterdicht ingebouwd, IP65. De onderbouw is volledig vervaardigd van roestvrijstaal 18/10, welke op een sokkel, poten of hangend tegen een wand bevestigd kan worden.

Veiligheidsspecificaties:

  • Een pressostaat
  • Droogstook-beveiliging en herinschakelingsvergrendeling
  • Ontluchten op het bovenblad

De verschillende ketels kunnen worden samengebouwd in één naadloos bovenblad tot een maximale lengte van ongeveer 4 meter. Ook kunnen de ketels in combinatie met fornuizen en braadpannen en zelfs met friteuses, grills, bakplaten en bain-maries tot één ergonomisch geheel worden samengebouwd.

Ronde gaskookketels:

Verwarming met lagedrukstoom, opgewekt in onder gebouwde generator. Uitgerust met roestvrijstalen verbrandingskamers met ringbrander en automatische niveauregelaar. Elektronische ontsteking. Vlambeveiliging door middel van ionisatie.

Ronde elektrische kookketels:

Verwarming met lagedrukstoom, opgewekt in roestvrijstalen generator met dompelweerstanden en automatische niveauregelaar.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren