Woktafels

Rubbens Woktafels

Kracht en gemak komen samen

De rvs woktafels van Rubbens zijn speciaal ontwikkeld voor de oosterse keuken. De woktafels zijn voorzien van krachtige aardgasbranders van 27,5 kW en een gietijzeren wokring van Ņ 280 mm. Het speciale koel- en spoelsysteem zorgt dat het blad koel blijft en gemorste ingrediënten direct worden weggespoeld.

Download: brochure Rubbens woktafels (.pdf)

 

 

Categorie: Woktafels

Kwaliteit tot in detail

Het bovenblad van de tafels is 5 mm dik. Onder 2 mm rvs zorgt 3 mm gegalvaniseerd staal voor extra stevigheid en een lange levensduur. De achterzijde van het wandmodel is voorzien van een opstaande rand van 400 mm. Hierop is de waterkraan bevestigd voor het vullen en spoelen van de pannen.

Multifunctioneel inzetbaar

De wokbrandertafels zijn leverbaar met een soepbrander van Ņ 230 mm met een vermogen van 9,2 kW. Deze is voorzien van een vlak kookrooster voor het plaatsen van gewone kookpannen.  De woktafels zijn verkrijgbaar als wand-, eiland- en tafelmodel.

Maatwerk

De woktafels zijn leverbaar in 7 modellen. Wilt u een woktafel die helemaal is afgestemd op uw wensen? Maatwerk is mogelijk voor alle uitvoeringen. Vraag ernaar bij uw adviseur.

BewarenBewaren